wie ben ik

Ik ben Tanja Kersten, en woonachtig in Ooij en sinds 2020 trotse eigenaar van Grafverzorging Hoog en Laag.

Ik werk, al ruim 30 jaar, als administratief medewerkster bij een aannemersbedrijf. Het verzorgen van grafmonumenten ga ik doen op mijn vrije dagen.

Voor het logo van Grafverzorging Hoog & Laag heb ik gekozen voor de paradijsvogelbloem (strelitzia reginae) omdat dat de favoriete bloem van mijn vader († 2014) was.

Ik kom graag op begraafplaatsen, omdat ik dat indrukwekkend, mooi en rustgevend vindt. En omdat ik zie dat er soms minder aandacht aan de verzorging van een grafmonument kan worden gegeven wil ik u de helpende hand bieden om deze verzorging éénmalig of periodiek van u over te nemen.

Wanneer u het prettig vindt om kennis te maken, dan kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

%d bloggers liken dit: